Uusi tarkistus -Tarkista kohteet

Uusi tarkistus -Tarkista kohteet -ikkunassa voit lisätä tiedostoja ja kansioita uuteen mukautettuun tarkistukseen. Ikkunan toimintoja käyttämällä voit nimetä tarkistuksen ja valita tarkistettavat kohteet.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Tarkistuksen nimi

Nimeä mukautettu tarkistus.

Nimen on oltava yksilöllinen, ja se ei saa sisältää erikoismerkkejä, joihin luetaan esimerkiksi ^\.|?*:<>/\;.

Lisää asemia

Voit lisätä asemia nykyiseen tarkistukseen.

Kun valitset aseman, kaikki asemassa olevat kansiot ja tiedostot tarkistetaan. Voit valita useita asemia Tarkista asemia -valintaikkunassa.

Lisää kansioita

Voit lisätä yksittäisiä kansioita nykyiseen tarkistukseen.

Kun valitset kansion, kaikki kansiossa olevat tiedostot tarkistetaan. Voit valita useita kansioita Tarkista kansio -valintaikkunassa.

Lisää tiedostoja

Voit lisätä yksittäisiä tiedostoja nykyiseen tarkistukseen.

Voit valita useita tiedostoja tarkistettaviksi pitämällä Ctrl -näppäintä painettuna.

Poista

Voit poistaa kohteen Tarkista kohteet -luettelosta.

Peruuta

Ikkuna suljetaan asetuksia tallentamatta.

OK

Tallentaa tarkistusasetukset ja sulkee ikkunan.

Tietoja mukautetuista tarkistuksista

Mukautetun tarkistuksen luominen

Mukautetun tarkistuksen muokkaaminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476837_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/11/2011