Lisää portin suojaus

Lisää portin suojaus -ikkunassa voit lisätä sähköpostin portin Suojattuihin portteihin.

Symantec suosittelee, että tarkistat sähköpostiohjelman POP3- ja SMTP-porttien numerot, jotta sähköposti on suojattu. Normaalisti saat internet-palveluntarjoajaltasi sähköpostiohjelman porttien numerot. Jos porttien numerot eroavat oletusarvoisista SMTP- ja POP3-porttien numeroista, sinun on lisättävä portit Suojatut portit -ikkunaan.

Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Portin tyyppi

Määritä sähköpostin käyttämä tiedonsiirtoprotokolla. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• POP3

Valitse tämä vaihtoehto, jos sähköpostin portti käyttää saapuvien viestien POP3-protokollaa.

• SMTP

Valitse tämä vaihtoehto, jos sähköpostin portti käyttää lähtevien viestien SMTP-protokollaa.

Portti

Anna sähköpostin portin numero.

Portin numero on oltava väliltä 1 - 65535. Et voi lisätä porttia, jota Norton 360 Online jo suojaa.

Voit lisätä vain niitä portin numeroita, joita IANA (Internet Assigned Numbers Authority) ei ole määrittänyt muille protokollille. IANA:n muille protokollille määrittämät vakioportit on estetty. Katso lisätietoja IANA:n verkkosivustolta.

Tietoja POP3- ja SMTP-porttien määrittämisestä

POP3- ja SMTP-porttien lisääminen Suojattuihin portteihin

Sähköpostiportin poistaminen Suojatuista porteista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476834_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 18/10/2011