Suojatut portit

Suojatut portit -ikkunassa on luettelo kaikista sähköpostiohjelman käyttämistä porteista, jotka Norton 360 Online suojaa.

Voit vahvistaa, ovatko sähköpostiohjelman käyttämien porttien numerot samat kuin oletusarvoiset SMTP- ja POP3-porttien numerot. Jos sähköpostiohjelma ei käytä oletusarvoisia porttien numeroita, sinun on lisättävä ne Suojattuihin portteihin.

Voit tarkastella seuraavia tietoja Suojatut portit -ikkunassa:

Protokolla

Näyttää sähköpostin käyttämän tiedonsiirtoprotokollan.

• POP3

Ilmaisee, että sähköpostin portti käyttää saapuvien viestien POP3-protokollaa.

• SMTP

Ilmaisee, että sähköpostin portti käyttää lähtevien viestien SMTP-protokollaa.

Portti

Näyttää sähköpostin portin numeron.

Voit lisätä tai poistaa portteja Suojatut portit -ikkunan valinnoilla. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

Lisää

Voit lisätä sähköpostin portin Suojatut portit -ikkunaan.

Portin numero on oltava väliltä 1 - 65535. Et voi lisätä porttia, jota Norton 360 Online jo suojaa.

Poista

Voit poistaa sähköpostin portin Suojatuista porteista.

Et voi poistaa oletusporttien SMTP-portti 25 ja POP3-portti 110 suojausta. Norton 360 Online suojaa automaattisesti näitä oletusportteja.

Voit lisätä vain niitä portin numeroita, joita IANA (Internet Assigned Numbers Authority) ei ole määrittänyt muille protokollille. IANA:n muille protokollille määrittämät vakioportit on estetty. Katso lisätietoja IANA:n verkkosivustolta.

Tietoja POP3- ja SMTP-porttien määrittämisestä

POP3- ja SMTP-porttien lisääminen Suojattuihin portteihin

Sähköpostiportin poistaminen Suojatuista porteista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476831_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 18/10/2011