Suojatut portit

Suojatut portit -valinnalla voit määrittää Norton 360 Online -ohjelman suojaamaan sähköpostiohjelman saapuvien viestien POP3-portit ja lähtevien viestien SMTP-portit.

Norton 360 Online määrittää automaattisesti sähköpostiohjelman virussuojausasetukset ja muut tietoturvauhkien suojaukset. Norton 360 Online tukee kaikkia ei-SSL POP3- ja SMTP-protokollia käyttäviä sähköpostitilejä. Norton 360 Online myös tarkistaa kaikki saapuvat ja lähtevät sähköpostiviestit.

Norton 360 Online suojaa automaattisesti oletusarvoiset POP3- ja SMTP-portit. Symantec suosittelee, että tarkistat sähköpostiohjelman POP3- ja SMTP-porttien numerot, jotta sähköposti on suojattu. Jos ne eivät ole oletusportteja, lisää ne Suojatut portit -ikkunaan. Norton 360 Online -ohjelmalla voit manuaalisesti määrittää sähköpostisuojauksen POP3- ja SMTP-porteille.

Voit lisätä vain niitä portin numeroita, joita IANA (Internet Assigned Numbers Authority) ei ole määrittänyt muille protokollille. IANA:n muille protokollille määrittämät vakioportit on estetty. Katso lisätietoja IANA:n verkkosivustolta.

Tietoja POP3- ja SMTP-porttien määrittämisestä

POP3- ja SMTP-porttien lisääminen Suojattuihin portteihin

Sähköpostiportin poistaminen Suojatuista porteista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476828_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 06/11/2011