Norton 360 Online -ohjelman internetin käytön määrittäminen

Jos Norton 360 Online mielestäsi käyttää liikaa internet-yhteyttäsi, voit rajoittaa Norton 360 Online -ohjelman internetin käyttöä. Voit määrittää käytännön jokaiselle sovittimelle, jota Norton 360 Online käyttää internet-yhteyden muodostamiseen.

Käytön mukaan laskutettavan verkon asetukset -ikkuna näyttää luettelon kaikista sovittimista, joita tietokoneesi käyttää internet-yhteyden muodostamiseen. Voit tarkastella kaikkien käytössä olevien sovittimien tilaa. Asettamasi verkkokäytäntö määrittää sen, kuinka paljon verkon kaistanleveyttä Norton 360 Online voi käyttää.

Norton 360 Online -ohjelman internetin käytön määrittäminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Siirrä Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -rivin Käytössä / Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Määritä.

Käytön mukaan laskutettavan verkon asetukset -ikkuna näyttää luettelon kaikista sovittimista, joita Norton 360 Online käyttää internet-yhteyden muodostamiseen.

5. Valitse Käytäntö -sarakkeessa pudotusvalikko sen sovittimen vierestä, jonka haluat asettaa käytäntöä varten.

6. Valitse joku seuraavista:

• Ei rajaa

Norton 360 Online käyttää verkon kaistanleveyttä niin paljon, kuin täyden suojauksen varmistaminen vaatii.

• Vain kriittiset päivitykset

Norton 360 Online käyttää internet-yhteyttä vain silloin, kun se hakee kriittiset tuotepäivitykset tai virusmääritykset.

Jos sinulla on käytössä rajallinen internet-yhteys, voit valita Vain kriittiset päivitykset -vaihtoehdon, jolla varmistat suojan erilaisia tietoturvauhkia vastaan.

• Ei liikennettä

Voit estää Norton 360 Online -ohjelman pääsyn internetiin. Jos valitset tämän käytännön, Norton 360 Online ei saa kriittisiä virusmäärityksiä ja ohjelmistopäivityksiä, minkä vuoksi saatat altistua mahdollisille uhille ja virushyökkäyksille.

7. Valitse Käytä ja napsauta OK.

8. Valitse Oman verkon asetukset -ikkunasta Sulje.

Tietoja Käytön mukaan laskutettavasta laajakaistatilasta

Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -toiminnon poistaminen käytöstä tai käyttöönotto

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476820_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 03/11/2011