Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -toiminnon poistaminen käytöstä tai käyttöönotto

Voit määrittää käytäntöjä Norton 360 Online -ohjelman internetin käytön rajoittamiseksi. Jos et halua rajoittaa Norton 360 Online-ohjelman internetin käyttöä, voit poistaa Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -toiminnon käytöstä.

Jos Norton 360 Online -ohjelma käyttää mielestäsi liikaa verkon kaistanleveyttä, voit ottaa Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -toiminnon käyttöön. Voit määrittää käytäntöjä Norton 360 Online -ohjelman internetin käytön rajoittamiseksi. Norton 360 Online muodostaa internet-yhteyden Käytön mukaan laskutettavan verkon asetukset -ikkunassa määritetyn käytännön mukaisesti. Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila on käytössä oletuksena.

Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -toiminnon poistaminen käytöstä

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Siirrä Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -rivin Käytössä / Ei käytössä -kytkin oikealle Ei käytössä -asentoon.

4. Valitse Käytä.

5. Valitse Sulje.

Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -toiminnon käyttöönotto

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Oma verkko.

3. Siirrä Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -rivin Käytössä / Ei käytössä -kytkin vasemmalle Käytössä -asentoon.

4. Valitse Käytä.

5. Valitse Sulje.

Tietoja Käytön mukaan laskutettavasta laajakaistatilasta

Norton 360 Online -ohjelman internetin käytön määrittäminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476814_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/08/2011