Tietoja Käytön mukaan laskutettavasta laajakaistatilasta

Voit määrittää Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -toiminnon avulla käytäntöjä, jotka rajoittavat Norton 360 Online -ohjelman internetin käyttöä. Voit määrittää Norton 360 Online -ohjelman käyttämän kaistanleveyden.

Voit valita internet-yhteyteesi sopivan tietoliikennekäytännön. Jos sinulla on rajoittamaton internet-yhteys, voit asettaa Ei rajaa -käytännön, joilloin Norton 360 Online on yhteydessä Symantec-palvelimiin täyden suojauksen varmistamiseksi. Jos Norton 360 Online käyttää mielestäsi liikaa internet-yhteyttäsi, voit rajoittaa Norton 360 Online -ohjelman internetin käyttöä. Voit hallita Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -toiminnon avulla Norton 360 Online -ohjelman ja sovittimen välistä tiedonsiirtoa.

Norton 360 Online käyttää sovittimen yhdyskäytävää, kun se muodostaa yhteyden internetiin. Sovitin on joko tietokoneessasi tai yhteyden muodostavassa laitteessa. Yhteyden muodostava laite voi olla 3G-puhelin, Internet-datakortti tai langaton verkkokortti. Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -toiminnon avulla voit määrittää käytännön jokaiselle sovittimelle, jota Norton 360 Online käyttää internet-yhteyden muodostamiseen.

Voit määrittää yhden seuraavista käytännöistä jokaiselle sovittimelle, jota Norton 360 Online käyttää internet-yhteyden muodostamiseen:

• Ei rajaa

Norton 360 Online käyttää verkon kaistanleveyttä niin paljon, kuin täyden suojauksen varmistaminen vaatii. Symantec suosittelee, että käytät tätä käytäntöä.

• Vain kriittiset päivitykset

Norton 360 Online käyttää internet-yhteyttä vain silloin, kun se hakee kriittiset tuotepäivitykset tai virusmääritykset. Jos sinulla on käytössä rajallinen internet-yhteys, voit valita Vain kriittiset päivitykset -vaihtoehdon, jolla varmistat suojan erilaisia tietoturvauhkia vastaan.

• Ei liikennettä

Voit estää Norton 360 Online -ohjelman pääsyn internetiin. Jos valitset tämän käytännön, Norton 360 Online ei saa kriittisiä virusmäärityksiä ja ohjelmistopäivityksiä, minkä vuoksi saatat altistua mahdollisille uhille ja virushyökkäyksille.

Käytön mukaan laskutettava laajakaista -tila -toiminnon poistaminen käytöstä tai käyttöönotto

Norton 360 Online -ohjelman internetin käytön määrittäminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476811_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 30/09/2011