Sähköpostiportin poistaminen Suojatuista porteista.

Jos et halua, että Norton 360 Online suojaa jotakin porttia, voit poistaa portin Suojatut portit -ikkunasta.

Norton 360 Online suojaa automaattisesti oletusarvoiset SMTP-portin 25 ja POP3-portin 110. Et voi poistaa oletusporttien suojausta.

Sähköpostiportin poistaminen Suojatuista porteista

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunasta Roskapostin esto.

3. Valitse Suodatin -välilehden Suojatut portit -riviltä Määritä.

4. Valitse Suojatut portit -ikkunasta se portti, jonka haluat poistaa, ja valitse sen jälkeen Poista.

5. Valitse Käytä ja sen jälkeen OK.

6. Valitse Asetukset -ikkunasta Sulje.

Tietoja POP3- ja SMTP-porttien määrittämisestä

POP3- ja SMTP-porttien lisääminen Suojattuihin portteihin

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476808_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/10/2011