POP3- ja SMTP-porttien lisääminen Suojattuihin portteihin

Norton 360 Online tukee kaikkia sähköpostiohjelmia, jotka käyttävät POP3- ja SMTP-protokollien mukaisia oletusportteja. Jos sähköpostiohjelmaasi ei ole määritetty oletusportteja, voit määrittää POP3- ja SMTP-portit manuaalisesti.

Jotta sähköpostisuojaus varmistetaan, POP3- ja SMTP-porttinumeroiden täytyy olla suojattuja. Jos POP3- ja SMTP-porttinumerot eivät ole oletusportteja, Symantec suosittelee, että lisäät porttinumerot Suojatut portit -ikkunaan.

POP3- ja SMTP-porttien lisääminen Suojattuihin portteihin.

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunasta Roskapostin esto.

3. Valitse Suodatin -välilehden Suojatut portit -riviltä Määritä.

4. Valitse Suojatut portit -ikkunasta Lisää.

5. Valitse Lisää portin suojaus -ikkunan Portin tyyppi -pudotusvalikosta jokin seuraavista toimenpiteistä:

• Lisää saapuvien sähköpostien portti valitsemalla POP3.

• Lisää lähtevien sähköpostien portti valitsemalla SMTP.

6. Kirjoita Portti -kenttään portin numero.

Portin numero on oltava väliltä 1 - 65535.

7. Valitse OK.

8. Valitse Suojatut portit -ikkunasta Käytä. Valitse sen jälkeen OK.

9. Valitse Asetukset -ikkunasta Sulje.

Tietoja POP3- ja SMTP-porttien määrittämisestä

Sähköpostiportin poistaminen Suojatuista porteista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476805_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/10/2011