Tietoja POP3- ja SMTP-porttien määrittämisestä

Norton 360 Online määrittää automaattisesti sähköpostiohjelman virussuojausasetukset ja muut tietoturvauhkien suojaukset. Norton 360 Online tukee kaikkia ei-SSL POP3- ja SMTP-protokollia käyttäviä sähköpostitilejä. Norton 360 Online myös tarkistaa kaikki saapuvat ja lähtevät sähköpostiviestit.

Norton 360 Online -ohjelmalla voit manuaalisesti määrittää sähköpostisuojauksen POP3- ja SMTP-porteille. Normaalisti saat internet-palveluntarjoajaltasi sähköpostiohjelman porttien numerot. Jos sähköpostiohjelman SMTP- ja POP3-porttien numerot eroavat oletusarvoisista porttien numeroista, sinun on määritettävä Norton 360 Online.

Symantec suosittelee, että tarkistat sähköpostiohjelman POP3- ja SMTP-porttien numerot, jotta sähköposti on suojattu. Jos ne eivät ole oletusportteja, lisää ne Suojatut portit -ikkunaan. Kun haluat määrittää Suojatut portit, siirry Norton 360 Online -ohjelman pääikkunaan ja valitse Asetukset > Roskapostin esto> Suodatin > Suojatut portit > Määritä.

Jos et halua, että Norton 360 Online suojaa jotakin porttia, voit poistaa portin Suojatut portit -ikkunasta.

Et voi poistaa oletusporttien SMTP-portti 25 ja POP3-portti 110 suojausta. Norton 360 Online suojaa automaattisesti näitä oletusportteja.

POP3- ja SMTP-porttien lisääminen Suojattuihin portteihin

Sähköpostiportin poistaminen Suojatuista porteista.

Tietoja virustorjunta-asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476802_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 31/10/2011