Virtalähde

Virtalähde -ikkunassa voit valita virtalähteen, jota Norton 360 Online käyttää Nortonin tehtävien suorittamiseen.

Norton tehtävät ovat taustatöitä, joita Norton 360 Online suorittaa, kun tietokone on käyttämättömänä. Nortonin tehtäviä ovat esimerkiksi pikatarkistus, automaattinen LiveUpdate-päivitys, Norton Community Watch -palvelu, Norton Insight, täydellinen järjestelmäntarkistus, Insight-optimointi ja nopeat päivitykset. Norton 360 Online kuluttaa enemmän virtaa, kun se suorittaa Nortonin tehtäviä. Oletusarvoisesti Norton 360 Online suorittaa näitä tehtäviä ainoastaan silloin, kun tietokone on kytketty ulkoiseen virtalähteeseen. Jos tietokonetta käytetään akkuvirralla, Norton 360 Online ei suorita Nortonin tehtäviä. Se säästää tietokoneen akkuvirtaa.

Voit valita yhden seuraavista vaihtoehdoista:

Ulkoinen

Suorittaa Nortonin tehtäviä ainoastaan silloin, kun tietokone on kytketty ulkoiseen virtalähteeseen.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Norton 360 Online suorittaa Nortonin tehtäviä silloin, kun tietokone on käyttämättömänä ja se on kytketty ulkoiseen virtalähteeseen.

Ulkoinen ja akkuvirta

Suorittaa Nortonin tehtäviä riippumatta siitä, käyttääkö tietokone ulkoista virtalähdettä vai akkuvirtaa.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Norton 360 Online suorittaa Nortonin tehtäviä silloin, kun tietokone on käyttämättömänä. Se ei ota huomioon tietokoneen käyttämää virtalähdettä.

Voit määrittää virtalähteen kullekin Nortonin tehtävälle.

Tietoja virtalähteestä

Virtalähteen määrittäminen

Tietoja Nortonin tehtävistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476799_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 26/04/2011