Virtalähteen määrittäminen

Voit valita virtalähteen Norton 360 Online -ohjelmalle, kun se suorittaa Nortonin tehtäviä tietokoneen ollessa käyttämättömänä. Norton tehtävät ovat taustatöitä, joita Norton 360 Online suorittaa, kun tietokone on käyttämättömänä.

Oletusarvoisesti Norton 360 Online suorittaa näitä tehtäviä ainoastaan silloin, kun tietokone on kytketty ulkoiseen virtalähteeseen. Voit määrittää virtalähteen kullekin Nortonin tehtävälle.

Virtalähteen määrittäminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Suorituskyky.

2. Valitse Suorituskyky -ikkunan vasemmasta ruudusta Nortonin tehtävät.

3. Napsauta Nortonin tehtävät -ikkunan Virtalähde -sarakkeessa Määritä -linkkiä niiden Nortonin tehtävien kohdalla, joille haluat määrittää virtalähteen.

4. Valitse Virtalähde -ikkunasta yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Ulkoinen

Suorittaa Nortonin tehtävän ainoastaan silloin, kun tietokone on kytketty ulkoiseen virtalähteeseen.

• Ulkoinen ja akkuvirta

Suorittaa Nortonin tehtävän riippumatta siitä, käyttääkö tietokone ulkoista virtalähdettä vai akkuvirtaa.

Jos valitset tämän vaihtoehdon, Norton 360 Online suorittaa Nortonin tehtävän, kun tietokone on käyttämättömänä. Se ei ota huomioon tietokoneen käyttämää virtalähdettä.

5. Valitse OK.

6. Valitse Nortonin tehtävät -ikkunasta Sulje.

Tietoja virtalähteestä

Tietoja Nortonin tehtävistä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54476738_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 01/04/2011