Norton-ohjelman tuotetunnuksen sijainti

Tuotetunnuksen selvittämiseen on useita tapoja. Paras tapa on tarkistaa se Norton-tililtäsi.

Useimmissa tapauksissa Norton-tilauksen uusiminen ei vaadi tuotetunnusta. Jos Norton-tuotteen tilauksen voimassaolo on päättynyt tai tuote näyttää tilauksen jäljellä olevat päivät virheellisesti, sinun on ladattava tuote tililtä, johon nykyinen tilaus liittyy.

Nortonin lataaminen ja asentaminen

1. Kirjaudu Norton-tiliisi.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään Nortoniin, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita Norton-tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Valitse Norton-asennus -ikkunasta Lataa Norton.

4. Valitse Hyväksy ja lataa.

5. Tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:

• Internet Explorer tai Microsoft Edge: valitse Suorita.

• Firefox tai Safari: napsauta selaimen oikean yläkulman latauskuvaketta ja napsauta sitten lataamaasi tiedostoa avautuvassa ikkunassa.

• Chrome: napsauta lataamaasi tiedostoa selainikkunan vasemmassa alakulmassa.

6. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

7. Norton on nyt asennettu ja aktivoitu.

Mistä tuotetunnus löytyy

• Tuotetunnuksen sijainti riippuu siitä, miten hankit Norton-ohjelman. Valitse jokin seuraavista:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54413149_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android
Muokattu viimeksi: 20/06/2018