Norton-ohjelman tuotetunnuksen sijainti

Tuotetunnuksen selvittämiseen on useita tapoja. Useimmissa tapauksissa Norton-tilauksen uusiminen ei vaadi tuotetunnusta. Jos Nortonin laitesuojaustuotteen tilauksen voimassaolo on päättynyt tai tuote näyttää tilauksen jäljellä olevat päivät virheellisesti, sinun on ladattava tuote tililtä, johon nykyinen tilaus liittyy. Lisätietoja on kohdassa Norton-tuotteen lataus ja asennus tilin kautta.

Jos näet aktivoidessasi viestin "Virheellinen tuotetunnus", lue artikkeli Viesti: "Virheellinen tuotetunnus".

Kiina, Japani ja Korea: tuotetunnus löytyy toisesta sähköpostista, joka sisältää ostotiedot.

Mistä tuotetunnus löytyy

Tuotetunnuksen sijainti riippuu siitä, miten hankit Norton-ohjelman. Valitse jokin seuraavista:

Norton Utilities Premium tai Norton Utilities Ultimate

Jos näet viestin "Virhe 2: Aktivointitunnusta ei tunnistettu..." aktivoidessasi Norton Utilities Premiumia tai Norton Utilities Ultimatea, katso artikkeli Virhe: "Virhe 2: Aktivointitunnusta ei tunnistettu..." aktivoitaessa Norton Utilities Premiumia tai Norton Utilities Ultimatea

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Näet tuotetunnuksen Oma tilaus -sivun kohdassa Norton Utilities Premium tai Norton Utilities Ultimate.

Kirjoita tuotetunnus muistiin tai kopioi se.

3. Avaa Norton Utilities Premium tai Norton Utilities Ultimate.

4. Valitse Aktivoi nyt.

5. Kirjoita Norton Utilities Premiumin tai Norton Utilities Ultimaten tuotetunnus ja valitse Aktivoi nyt.

Jos näet virheitä aktivoinnin aikana, on todennäköistä, että antamasi tuotetunnus on väärä tai se liittyy toiseen tuotteeseen. Tarkista, onko tuotetunnus kirjoitettu oikein, ja yritä aktivointia uudelleen.

Norton-tili

1. Valitse Norton-tuoteikkunan yläosasta Ohje ja valitse sitten Oma Norton.

Jos Norton-tuotteen käynnistäminen ei onnistu, voit siirtyä suoraan Norton-tiliisi.

2. Valitse Oma tilaus -välilehdeltä Norton-tuotteesi.

Kopioi tuotetunnus.

Norton Online Store

Jos latasit tuotteen Norton-verkkokaupasta, voit tarkistaa tuotetunnuksen tai tuotetunnuksen saamista koskevat ohjeet tilauksen vahvistussähköpostiviestistä.

Jos ostit tuotteen Hongkongin verkkokaupasta, katso Hongkongin verkkokaupasta ostetun Norton-tuotetunnuksen löytäminen.

Myyjän kortti

Jos ostit tuotepakkauksen verkosta tai paikalliselta jälleenmyyjältä, tuotetunnuksesi on pakkauksen sisällä tai tulostettuna erilliselle kortille.

Ulkopuolisen toimittajan verkkosivusto

Tarkista tuotetunnus tilauksen vahvistussähköpostiviestistä. Jos et löydä sähköpostiviestiä saapuneista viesteistäsi, tarkista roskapostikansiosi.

Palveluntarjoaja

Sinulla voi olla aktivointiin käytettävä PIN-koodi, jonka saat palveluntarjoajalta tuotteen aktivoimista varten, tai sinun on kirjauduttava palveluntarjoajan portaaliin ja ladattava ja asennettava Norton-tuote.

Lisätietoa saat artikkelista Norton-tuotteen lataaminen palveluntarjoaja.

TechBench-tietokonehuoltoliike

Jos olet hankkinut Norton-tuotteesi TechBenchistä, Norton-tuotetunnus tallennetaan Norton-tiliisi, kun olet aktivoinut tuotteen. TechBench toimittaa myös Norton-tuotteen aktivointikortin, johon on painettu Norton-tuotetunnus.

Norton-tuotteen lataus ja asennus

Norton-tuotteen lataus ja asennus tilin kautta

1. Kirjaudu tilillesi.

2. Jos et ole vielä kirjautunut sisään tilillesi, sinua kehotetaan kirjautumaan sisään. Kirjoita sähköpostiosoite ja salasana. Valitse sitten Kirjaudu sisään.

3. Napsauta Oma Norton -ikkunassa kohtaa Lataus.

4. Valitse Hyväksy ja lataa.

5. Tee jokin seuraavista toimista selaimesi mukaan:

• Windows: paina Ctrl + J, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan, ja kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

• Mac: paina Komento - Optio - L, mikä avaa selaimen Lataukset-ikkunan, ja kaksoisnapsauta lataamaasi tiedostoa.

6. Mikäli Käyttäjätilien valvonta -ikkuna tulee näkyviin, valitse Jatka.

Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

7. Norton-tuotteesi on nyt asennettu ja aktivoitu.

Lisää apua saat ottamalla asiakas- ja tukipalveluihin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54413149
Käyttöjärjestelmä: windows,mac,android,ios
Muokattu viimeksi: 05/11/2021