Käynnistyksenaikaisen suojauksen määrittäminen

Käynnistyksenaikainen suojaus parantaa tietokoneen tietoturvatasoa käynnistyshetkestä lähtien. Heti, kun käynnistät tietokoneen, Norton 360 Online käynnistää Auto-Protectin ja kaikki tarvittavat ohjaimet ja laajennukset alkavat toimia. Tämä toiminto takaa korkean tietoturvatason tietokoneen käynnistyshetkestä lähtien.

Käynnistyksenaikaisen suojauksen määrittäminen

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Virustorjunta.

3. Valitse Käynnistyksenaikainen suojaus -rivillä yksi asetuksista. Valittavana ovat seuraavat vaihtoehdot:

• Aggressiivinen

• Normaali

• Ei käytössä

4. Valitse Käytä ja sitten Sulje.

Tietoja käynnistyksenaikaisesta suojauksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54348500_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 23/08/2011