Tietoja käynnistyksenaikaisesta suojauksesta

Käynnistyksenaikainen suojaus parantaa tietokoneen tietoturvatasoa käynnistyshetkestä lähtien. Se takaa entistä paremman turvan, sillä se suorittaa kaikki tietokoneen suojaamiseen tarvittavat komponentit heti, kun tietokone käynnistetään.

Kun haluat suojata tietokoneen käynnistyksen aikana, sinun on määritettävä Käynnistyksenaikainen suojaus -asetus. Kun haluat käyttää Käynnistyksenaikainen suojaus -asetusta, siirry Norton 360 Online -ohjelman pääikkunaan ja valitse Asetukset > Virustorjunta > Automaattinen suojaus.

Voit käyttää seuraavia Kynnistyksenaikainen suojaus -toiminnon asetuksia:

• Aggressiivinen

Suojaa tietokonetta mahdollisimman tehokkaasti käynnistyshetkellä.

Tietokone suojataan käynnistyksen aikana täydellisesti, sillä Auto-Protect alkaa toimia heti käynnistyshetkellä.

• Normaali

Tietokoneen suojausta parannetaan käynnistyshetkellä suorituskyvyn kärsimättä.

Kun asetukseksi valitaan normaali, ohjaimet ja laajennukset alkavat toimia tietokoneen käynnistyessä ennen niille määritettyä viivettä. Tämä asetus parantaa käynnistyksenaikaista suorituskykyä ja tarjoaa hyvän suojaustason.

• Ei käytössä

Ottaa käynnistyksenaikaisen suojauksen pois käytöstä.

Jos otat Käynnistyksenaikainen suojaus -toiminnon pois käytöstä, tietokoneen suojaustaso laskee.

Käynnistyksenaikaisen suojauksen määrittäminen

Tietoja virustorjunta-asetuksista

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54348494_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011