Kohteiden lisääminen Allekirjoitusohituksiin

Kun haluat määrittää tietoturvariskin ohitettavaksi tarkistuksista, se on lisättävä Allekirjoitusohitukset -ikkunaan. Voin valita tunnetun riskin nimen perusteella ja lisätä sen luetteloon.

Kun määrität tunnetun riskin ohitettavaksi Norton 360 Online -ohjelman tarkistuksista, tietokoneesi suojaustaso laskee. Kohteita ei pidä määrittää ohitettavaksi, jos ei olla täysin varmoja siitä, että ne eivät ole saaneet tartuntaa.

Allekirjoituksen lisääminen Allekirjoitusohituksiin

1. Valitse Norton 360 Online -ohjelman pääikkunasta Asetukset.

2. Valitse Asetukset -ikkunan Tarkat asetukset -kohdasta Virustorjunta.

3. Valitse Virustorjunta -asetusten ikkunasta Tarkistukset ja riskit -välilehti.

4. Valitse Ohitukset/matalat riskit -kohdan Kaikissa tarkistuksissa ohitettavat allekirjoitukset -riviltä Määritä.

5. Valitse Allekirjoitusohitukset -ikkunasta Lisää.

6. Valitse Tietoturvariskit -ikkunasta se tietoturvariski, jonka haluat ohittaa, ja valitse sen jälkeen Lisää.

7. Valitse Allekirjoitusohitukset -ikkunasta Käytä. Valitse sen jälkeen OK.

8. Valitse Asetukset -ikkunasta Sulje.

Tietoja allekirjoitusohituksista

Tietoja reaaliaikaisista ohituksista

Tietoja Norton 360 Online -tarkistuksesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54298598_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 23/08/2011