Tietoja allekirjoitusohituksista

Norton 360 Online -ohjelman avulla voit valita tietyt tunnetut riskit ohitettavaksi Norton 360 Online -ohjelman tarkistuksista. Ohita riski Norton 360 Online -ohjelman tarkistuksista vain, jos siihen on erityinen tarve. Esimerkiksi jos jokin toinen ohjelma tarvitsee toimiakseen tietoturvariskin sisältävän ohjelman, voit haluta pitää kyseisen ohjelman tietokoneellasi. Et ehkä myöskään halua saada ohjelmasta ilmoitusta tulevien tarkistusten yhteydessä.

Kun määrität tunnetun riskin ohitettavaksi Norton 360 Online -ohjelman tarkistuksista, tietokoneesi suojaustaso laskee. Kohteita ei pidä määrittää ohitettavaksi, jos ei olla täysin varmoja siitä, että ne eivät ole saaneet tartuntaa.

Kun haluat määrittää tietoturvariskin ohitettavaksi tarkistuksista, se on lisättävä Allekirjoitusohitukset -ikkunaan. Allekirjoitusohitukset -ikkuna sisältää luettelon kaikista tietoturvariskeistä, jotka voidaan ohittaa Norton 360 Online -ohjelman tarkistuksista. Voit tarkastella tietoturvariskien tietoja ja niiden vaikutusta tietokoneeseen.

Kun haluat lisätä tietoturvariskejä Allekirjoitusohitukset -ikkunaan, siirry Norton 360 Online -ohjelman pääikkunaan ja valitse Asetukset > Virustorjunta > Tarkistukset ja riskit > Ohitukset/matalat riskit > Kaikissa tarkistuksissa ohitettavat allekirjoitukset > Määritä.

Kohteiden lisääminen Allekirjoitusohituksiin

Tietoja SONAR-suojauksesta

SONAR-suojauksen poistaminen käytöstä tai käyttöönotto

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54298595_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 23/08/2011