Tietoja reaaliaikaisista ohituksista

Symantec Online Network for Advanced Response (SONAR) tarjoaa reaaliaikaisen suojauksen uhkia vastaan etsimällä ennakoivasti tuntemattomia tietoturvariskejä tietokoneesta. SONAR havaitsee uudet uhat sovellusten käyttäytymisen perusteella. SONAR havaitsee uhat nopeammin kuin perinteiset allekirjoitukseen perustuvat tietoturvauhkien havaitsemistekniikat. SONAR havaitsee ja suojaa tietokoneen haittaohjelmilta jopa ennen kuin virusmääritykset ovat käytettävissä LiveUpdaten välityksellä.

SONAR valvoo heuristisilla havaintatekniikoilla epäilyttäviä toimintoja tietokoneella. Se estää ja poistaa automaattisesti korkean riskitason uhat. Norton 360 Online ilmoittaa käyttäjälle, kun korkean riskitason uhkia havaitaan ja poistetaan.

Voit myös määrittää, että Norton 360 Online ohittaa tietyt ohjelmat Norton 360 Online-, Auto-Protect- ja SONAR-tarkistuksissa. Ohjelmia ei pidä määrittää ohitettavaksi, jos ei olla täysin varmoja siitä, että ne eivät ole saaneet tartuntaa. Voit määrittää ohjelmia ohitettavaksi Auto-Protect- ja SONAR-tarkistuksissa lisäämälllä ne Reaaliaikaiset ohitukset -ikkunaan. Kun lisäät ohjelman Reaaliaikaiset ohitukset -ikkunaan, Norton 360 Online ohittaa tiedoston Auto-Protect- ja SONAR-tarkistuksissa. Tällä toiminnolla ohitetaan myös kansion alikansiot.

Määritä ohjelma ohitettavaksi Norton 360 Online -tarkistuksissa vain, jos olet varma, että ohjelma on turvallinen. Syy voi olla esimerkiksi se, että jokin toinen ohjelma vaatii toimiakseen tietoturvariskin sisältävän ohjelman. Tällaisessa tapauksessa saatat päättää, että haluat pitää kyseisen ohjelman tietokoneella.

Kun haluat lisätä ohjelmia Reaaliaikaiset ohitukset -ikkunaan, siirry Norton 360 Online -ohjelman pääikkunaan ja valitse Asetukset > Virustorjunta > Tarkistukset ja riskit > Auto-Protect-, SONAR- ja Lataustiedot-tarkistuksissa ohitettavat kohteet > Määritä.

Tietoturvauhkien ohittaminen tarkistuksissa

Tietoja SONAR-suojauksesta

SONAR-suojauksen poistaminen käytöstä tai käyttöönotto

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54298489_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 23/08/2011