Laitteen lisääminen epäonnistui

Kun lisäät laitteen Norton-palveluun, asentaminen saattaa epäonnistua, jos internet-yhteydessä tai Symantec-palvelinyhteydessä ilmenee ongelmia.

Jos laitteen lisääminen Norton-palveluun ei onnistu, voit yrittää tehdä seuraavaa:

• Tarkista, onko laitteesi yhteydessä internetiin.

• Tarkista palomuurin tai lapsilukituksen asetukset, sillä ne saattavat estää yhteyden muodostamisen.

Kun olet tarkistanut asetukset, yritä lisätä laite uudelleen Norton-palveluun valitsemalla Yritä uudelleen tai sulje ikkuna valitsemalla Peruuta.

Tietoja Norton-tilistä

Norton-tilin luominen

Norton-tilin käyttäminen