Luo Norton-tili

Nortonin käyttöä varten tarvitset olemassa olevan Norton-tilin tai voit luoda uuden tilin. Luo Norton-tili -ikkunassa voit luoda uuden Norton-tilin. Norton-tilin luomista varten sinun on luettava ja hyväksyttävä Symantecin tietosuojakäytäntö.

Luo Norton-tili -ikkuna sisältää seuraavat vaihtoehdot:

Maa/alue

Valitse maa tai alue.

Etunimi

Kirjoita etunimesi.

Sukunimi

Kirjoita sukunimesi.

Sähköpostiosoite

Näyttää antamasi sähköpostiosoitteen.

Norton lähettää kaikki sähköposti-ilmoitukset tähän sähköpostiosoitteeseen. Sama sähköpostiosoite on annettava aina, kun kirjaudutaan Norton-tiliin.

Kirjoita sähköpostiosoite uudelleen

Kirjoita sähköpostiosoite uudelleen vahvistaaksesi, että antamasi sähköpostiosoite on oikea.

Salasana

Kirjoita Norton-tilin salasana.

Salasana on aakkoskoosta riippuva, ja sen tulee olla 6 - 50 merkkiä pitkä.

Kirjoita salasana uudelleen

Kirjoita salasana uudelleen vahvistaaksesi, että antamasi salasana on oikea.

Tietoja Norton-tilistä

Norton-tilin luominen

Norton-tilin käyttäminen

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54033530_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 19/06/2017