Norton-tilin asetusten päivittäminen

Tiesitkö tämän? Monet tilaukset mahdollistavat Norton-suojauksen laajentamisen useisiin laitteisiin ilman lisämaksuja.

Lisätietoja saat napsauttamalla tästä.

Tässä artikkelissa luetellaan yleisimmät tapaukset, joissa saatat tarvita apua Norton-tilisi hallinnassa:

• Norton-palvelun lataaminen, asentaminen tai siirtäminen

• Norton-sähköpostiosoitteen tai -salasanan vaihtaminen tai laskutus- ja luottokorttitietojen päivittäminen

• Norton Automatic Renewal -palvelun ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä tai sähköpostiasetusten määrittäminen

Lataus ja asennus

Saat ohjeita tilanteeseesi napsauttamalla alla olevaa linkkiä. Lataa, asenna tai siirrä Norton-palvelu sitten ohjeiden mukaan.

Asiakkaat Aasiassa : Jos hankit Norton-tilauksen aasialaisesta Norton-verkkokaupasta, sinua ei pyydetä vahvistamaan ostosta.

Tilin asetukset

Saat ohjeita tilanteeseesi napsauttamalla alla olevaa linkkiä. Vaihda sitten ohjeiden mukaan Norton-tilisi sähköpostiosoite tai salasana tai laskutustiedot, kuten luottokorttitiedot ja laskutusosoite.

Automaattinen laskutus ja sähköpostiasetukset

Saat ohjeita tilanteeseesi napsauttamalla alla olevaa linkkiä. Poista sitten ohjeiden mukaan Automatic Renewal -palvelu käytöstä tai muuta sähköpostiasetuksiasi.

Jos kyseessä on jokin muu ongelma, vieraile Norton-tukipalvelujen verkkosivustolla.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v54033503_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 15/04/2017