Norton-tilauksen kattamien laitteiden määrän selvittäminen

Useimmat Norton-tuotteet voidaan asentaa kolmeen, viiteen tai kymmeneen laitteeseen. Jos olet ostamassa uutta Norton-tuotetta ja haluat tietää, kuinka moneen laitteeseen tuote voidaan asentaa, siirry Norton-verkkokauppaan. Kaikkien Norton-tuotteiden käyttöoikeustiedot näkyvät Norton-verkkokaupassa.

Jos olet jo ostanut ja asentanut Nortonin, löydät tuotteen käyttöoikeustiedot Norton-tilistäsi.

Asennusmäärän selvittäminen

1. Kirjaudu sisään Norton-tilillesi, jossa voit tarkastella käyttöoikeustietojasi.

2. Valitse Tilaukset -sivulta Norton-tuotteesi.

3. Tarkista, kuinka monelle laitteelle tuote voidaan vielä asentaa.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53465626_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X, Android
Muokattu viimeksi: 30/08/2017