Tietoja kokeiluversioista

Opt Out -kokeiluversioiden avulla voit kokeilla Norton-palveluita ennen niiden ostamista. Kun tilaat kokeiluversion, sinulta pyydetään luotto- tai pankkikorttisi tiedot. Norton ei peri maksua kokeilujakson ajalta. Tämän ajan kuluessa voit asentaa ja aktivoida Norton-palvelun sekä käyttää kaikkia palvelun ominaisuuksia. Jos olet tyytyväinen Norton-palveluun, voit jatkaa sen käyttöä. Kokeilujakson päätyttyä järjestelmä jatkaa suojaustasi automaattisesti täyden vuoden ajaksi.

Jos et ole täysin tyytyväinen palvelun kokeiluversioon, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa ilmaisen kokeilujakson aikana. Voit peruuttaa kokeiluversion tilauksen siirtymällä Tilaukset-sivulle ja siirtämällä Automatic Renewal -palvelu -kytkimen EI KÄYTÖSSÄ -asentoon.

Jos sinulta on jo laskutettu täyden vuoden suojaus, sinun on otettava yhteys oman alueesi tai maasi asiakaspalveluun ja pyydettävä hyvitystä 60 päivän kuluessa. Kun takaisinmaksu on käsitelty, Norton-palvelusi tilausaikaa säädetään sen mukaisesti. Kun olet saanut hyvityksen, palvelun tilaus päättyy, eikä laitteesi ole enää suojattuna.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53371932_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 27/03/2018