Tietoja Norton Automatic Renewal -palvelusta

Norton Automatic Renewal -palvelu on nopea ja kätevä tapa pysyä suojattuna uusimmilta uhilta, sillä palvelu uusii Norton-tilaukset automaattisesti ennen kuin ne pääsevät vanhenemaan. Palvelu tarjoaa jatkuvat päivitykset ja vuodesta toiseen kestävän suojauksen. Jos olet hankkinut Norton-palvelun kuukausitilauksen, saat suojaa kuukaudesta toiseen. Kun tilaat palvelun, Symantec lähettää sinulle ilmoituksen, ennen kuin nykyinen vuosi- tai kuukausitilaus pääsee vanhenemaan ja ennen kuin tililtäsi veloitetaan maksu.

Norton Automatic Renewal -palvelu tarjoaa seuraavat edut:

• Jatkuva suoja viruksia, hakkereita ja uusimpia verkkouhkia vastaan.

• Jatkuva suojaus vuodesta tai kuukaudesta toiseen.

• Uusimmat ominaisuudet palvelun kattamiin palveluihin heti, kun ne ovat saatavilla.

Norton Automatic Renewal -palvelu voidaan peruuttaa milloin tahansa poistamalla ominaisuus käytöstä. Norton-tilauksen Automatic Renewal -palvelun poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

Norton Automatic Renewal -palvelu on saatavilla kaikille tilauspalveluille Yhdysvalloissa, Kanadassa, Euroopassa, Lähi-idässä, Afrikassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Tyynenmeren Aasiassa.

Jos hankit Norton-tilauksen Norton-verkkokaupasta Aasiassa, automaattisen uusinnan asetuksia hallitaan suoraan kyseisen verkkokaupan sivuston kautta. Automatic Renewal -palvelu Aasiassa

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53371868_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows
Muokattu viimeksi: 11/04/2017