Sähköposti-ilmoitusten ottaminen käyttöön

Käyttäjä voi määrittää Norton-tilin asetukset niin, että Norton lähettää käyttäjälle sähköpostitse palvelupäivitys-, tarjous- ja tietoturvauutiskirjeitä.

Sähköposti-ilmoitusten ottaminen käyttöön

  1. Kirjaudu Norton-tilille.

  2. Valitse Tilin asetukset -sivun Sähköpostiasetukset -kohdan avattavasta luettelosta haluamasi kieli.

  3. Valitse Lähetä minulle sähköpostitse tuotepäivityksiä, tarjouksia ja uutiskirjeitä.

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53371862_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 17/04/2017