Tietoja sähköposti-ilmoituksista

Norton Management -ohjelma ilmoittaa, milloin jokin hallittava laite vaatii huomiota. Norton Management -ohjelma lähettää ilmoitukset siihen sähköpostiosoitteeseen, jota käytät Norton Management -ohjelmaan kirjautuessasi. Kun olet saanut sähköposti-ilmoituksen, voit kirjautua Norton Management -ohjelmaan ja tehdä tarvittavat toimenpiteet.

Voit määrittää, että Norton Management -ohjelma lähettää ilmoituksen seuraavissa tilanteissa:

• Jos laite on riskialtis.

• Jos laite on poistettu etänä Norton Management -ohjelmasta.

• Jos Norton-tuotteen asennus on poistettu etänä.

Tietoja Norton Management -ohjelmasta

Sähköposti-ilmoitusten asettaminen

Tietoja Omat laitteet -sivun suojaustilan ilmaisimista

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53371859_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 28/11/2012