Oman tilaushistorian tarkasteleminen

Voit tarkastella kaikkien hankkimiesi Norton-palveluiden tilaushistoriaa Tilin asetukset -sivun Tilaustiedot -osiossa. Näet kaikista ostamistasi palveluista esimerkiksi seuraavat seikat: tilauspäivämäärä, tilausnumero, tuotteen/palvelun nimi, tilauksen tila, maksun tila, maksettu summa, tilauksen lasku ja Automatic Renewal -palvelun tila. Saat tilaustietojen yhteenvedon näkyviin tilausta napsauttamalla.

Oman tilaushistorian tarkasteleminen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Valitse Tilaustiedot -sivulta Norton-tilaus.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53371708_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 15/04/2017