Suojaustilan ilmaisimiin reagoiminen Laitteet -sivulla

Kun laitteesi kohtaa tietoturvaongelman, Norton näyttää punaisen rastikuvakkeen (x) laitteen näytöllä. Voit ratkaista laitteen tietoturvauhat Norton-tilissä napsauttamalla kohtaa Korjaa nyt. Kun tietoturvaongelmat on onnistuneesti ratkaistu, laitteella näkyvä punainen rastikuvake (x) muuttuu vihreäksi valintamerkiksi.

Suojaustilan ilmaisimiin reagoiminen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Valitse Laitteet -sivulta laitteen nimen alapuolelta Ongelma löydetty.

Sinun saattaa olla tarpeen vierittää ikkunaa halutun laitteen löytämiseksi. Kun laitteen tietoturvaongelmat on ratkaistu, laitteen suojaustilakuvake muuttuu punaisesta rastista (x) vihreäksi valintamerkiksi.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53371176_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 11/04/2017