Laitteen suojaustilan tarkasteleminen

Nortonin avulla voit tarkastella laitteen suojaustilaa etänä. Norton-tilissä voit tarkastella jokaisen laitteen suojaustilaa ja ratkoa tietoturvaongelmia mistä tahansa maailman kolkasta. Laitteen näytöllä näkyvä tilakuvakkeen väri ilmaisee laitteen suojaustilan. Vihreä valintamerkkikuvake merkitsee, että laitteen suojaus on kunnossa. Punainen rastikuvake (X) merkitsee, että laitteella on tietoturvaongelma.

Laitteen suojaustilan tarkasteleminen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Näet Laitteet -sivulla laitteen suojaustilan ja voit varmistaa suojauksen toimimalla asianmukaisesti.