Tietoja suojaustilan ilmaisimista Laitteet -sivulla

Jos laitteelle on asennettu Norton-palvelu, voit tarkastella laitteen tilaa etänä Norton-tilissäsi. Tilakuvakkeen väri näyttää laitteen tilan.

Suojaustilan tilailmaisimet vaihtelevat laitekohtaisesti. Norton ei esimerkiksi näytä Android-laitteissa samoja suojaustilan tilailmaisimia kuin Windows- ja Mac-laitteissa.

Norton näyttää seuraavat tilat laitteille:

Punainen rastikuvake (x)

Ilmaisee, että laitteelle ei ole asennettu yhtään Norton-palvelua tai että suojaus ei ole voimassa. Voit valita Hanki Norton - tai Lataa Norton -vaihtoehdon laitteen suojaamiseksi.

Oranssi huutomerkki

Tila ilmaisee, että laitteesi on riskialtis.

Käytössä on seuraavat tilat:

• Tietokoneen suojaus vaarassa ilmaisee, että tietokoneen suojauksessa on tietoturvauhkia, jotka vaativat välitöntä ratkaisua. Valitse Korjaa nyt, jotta voit ratkaista tietokoneen tietoturvauhat.

• Verkkosuojaus vaarassa ilmaisee, että verkkosuojaus vaatii välitöntä ratkaisua. Ratkaise uhka valitsemalla Korjaa nyt.

• Verkkosuojaus vaarassa ilmaisee, että verkkosuojaus vaatii välitöntä ratkaisua. Ratkaise uhka valitsemalla Korjaa nyt.

Oranssi huutomerkki -kuvake tulee näkyviin myös, jos laitteella ei ole suoritettu tarkistusta tai LiveUpdatea. Jos ongelma ei ratkea, tilakuvakkeeksi vaihtuu punainen rasti (x).

Vihreä valintamerkkikuvake

Ilmaisee, että Norton-tietoturvatuote on asennettu ja että se suojaa laitetta tietoturvauhilta ja viruksilta.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53371133_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 13/12/2016