Norton-palvelun asennuksen poistaminen laitteelta

Voit poistaa Norton-asennuksen hallituilta laitteilta. Jos käytössä on vanhempi Norton-versio, et voi poistaa palvelun asennusta etänä Norton-tilissä ennen kuin päivität palvelun uusimpaan versioon.

Kun olet poistanut Norton-palvelun asennuksen laitteelta, voit käyttää samaa tuotetunnusta Norton-palvelun asentamiseen toiselle laitteelle. Voit asentaa ja käyttää palvelua millä tahansa laitteella niin kauan kuin tilaus on voimassa. Esimerkki: tilausta on jäljellä 100 päivää ja poistat palvelun asennuksen laitteeltasi. Voit tässä tapauksessa asentaa saman palvelun mille tahansa laitteelle samalla tuotetunnuksella ja käyttää palvelua 100 päivän ajan.

Kun yrität poistaa Norton-palvelun asennusta Norton-tilissä, varmista, että laitteesi on yhteydessä internetiin.

Jos laite ei ole yhteydessä internetiin, Norton suorittaa asennuksen poiston loppuun, kun laite seuraavan kerran muodostaa internet-yhteyden.

Norton-palvelun asennuksen poistaminen laitteelta

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Napsauta Laitteet -sivulla ellipsikuvaketta (…) sen laitteen alapuolella, jolta haluat poistaa Nortonin.

3. Valitse näkyviin tulevasta valikosta Hallitse käyttöoikeutta.

4. Valitse Hallitse käyttöoikeutta -näytöstä Poista Norton ja napsauta sitten Seuraava.

5. Valitse vahvistusikkunasta Kyllä.

6. Valitse Norton poistettiin -näytöstä Valmis.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53371128_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 27/03/2018