Norton-tilauksen Automatic Renewal -palvelun poistaminen käytöstä tai ottaminen käyttöön

Norton Automatic Renewal -palvelulla voit uusia Norton-tilauksen automaattisesti ennen sen vanhenemista. Palvelu tarjoaa jatkuvat päivitykset ja vuodesta toiseen kestävän suojauksen laitteille, joiden käyttäjät ovat valinneet Norton Automatic Renewal -palvelun. Jos olet hankkinut Norton-palvelun kuukausitilauksen, saat suojaa kuukaudesta toiseen.

Jos Norton-tilaukseesi sisältyy Norton Virus Protection Promise ja poistat Norton Automatic Renewal -palvelun käytöstä, et voi enää käyttää Norton Virus Protection Promise -palvelua ja siihen liittyviä etuja.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53371125_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 27/03/2018