Lisäkäyttöoikeuksien ostaminen suojaamattomille laitteille

Jos olet käyttänyt kaikki nykyisen tilauksen sallimat asennukset, voit hankkia Norton-verkkokaupasta lisätuotetunnuksen. Voit myös ostaa lisää verkkotallennustilaa tärkeiden tietojesi varmuuskopiointia varten.

Norton Family -tuotteelle ei voi ostaa ylimääräisiä tuotetunnuksia.

Lisäkäyttöoikeuksien ostaminen Norton-palveluille

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Valitse Tilaukset -sivulta Norton-palvelu, jota varten tarvitset lisäkäyttöoikeuksia.

3. Napsauta Tietoturva -kohdassa Norton-palvelusi mukaista kohdetta:

• Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360: Osta tunnus

• Norton AntiVirus Basic: Päivitä tilauksesi

• Norton Security Starter/Deluxe/Premium: Lataa

Jos olet Norton Security -tilaaja, voit siirtää käyttöoikeuden käyttämättömästä laitteesta uuteen laitteeseen valitsemalla Siirrä käyttöoikeus -vaihtoehdon. Jos käyttämättömiä laitteita ei ole, voit valita Päivitä tilauksesi -vaihtoehdon ja päivittää tilaukseen, johon sisältyy useampia käyttöoikeuksia.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Lisäverkkotallennustilan hankkiminen tärkeiden tietojen varmuuskopiointia varten

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Valitse Tilaukset -sivulta Norton-palvelu, jota varten tarvitset lisätallennustilaa.

3. Valitse Varmuuskopiointi -osiosta Osta lisää.

4. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.