Laitteen suojaaminen Norton-tietoturvatuotteen avulla

Suojaa laitteesi viruksilta ja tietoturvauhilta asentamalla sille Norton-tietoturvatuote. Tarvitset voimassa olevan tuotetunnuksen Norton-tietoturvatuotteen asentamiseen. Jos sinulla ei ole tuotetunnusta, voit ostaa Norton Management -ohjelman avulla uuden tuotetunnuksen Norton-verkkokaupasta.

Laitteen suojaaminen Norton-tietoturvatuotteen avulla

1. Kirjaudu laitteella Norton Management -ohjelmaan.

2. Valitse Lisää laite.

3. Valitse avautuvalta sivulta Lataa.

4. Asenna tietoturvatuote laitteeseen näyttöön tulevien ohjeiden mukaisesti.

Kun yrität asentaa Norton-tietoturvatuotetta Norton Management -ohjelmalla, varmista, että laitteesi on yhteydessä Internetiin.

Jos laite ei ole yhteydessä Internetiin, Norton Management -ohjelma suorittaa asennuksen loppuun, kun laite seuraavan kerran muodostaa Internet-yhteyden.

Tietoja Norton Management -ohjelmasta

Lisätuotetunnusten ostaminen suojaamattomille laitteille

Norton-tuotteen tilauksen uusiminen

Norton-tuotteen asennuksen poistaminen laitteesta

Tietoja Omat laitteet -sivun suojaustilan ilmaisimista

Laitteen suojaustilan tarkasteleminen

Suojaustilan tilailmaisimiin reagoiminen

Kiitos!

Kiitos Norton-tuen käyttämisestä.

< Paluu

Ratkaisu teki ongelmani käsittelystä helppoa.

Kyllä Ei

Auta meitä parantamaan tätä ratkaisua.

Kiitos avustasi tämän sovelluksen käyttökokemuksen parantamisessa.

Mitä haluaisit seuraavaksi tehdä?

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53371116_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Muokattu viimeksi: 12/05/2014