Laitteen poistaminen Norton-tilistä

Laitteen voi poistaa Norton-tilistä milloin tahansa. Kun laite on poistettu Norton-tilistä, et voi hallita laitteelle asennettuja Norton-palveluita.

Kun laite on poistettu, sitä ei voi enää tarkastella Norton-tilissä. Kun laite poistetaan, laitteelle asennettujen Norton-palveluiden asennusta ei poisteta, mutta Norton-tuotetunnuksen aktivointi poistetaan.

Laitteen poistaminen

1. Kirjaudu Norton-tilille.

2. Napsauta Laitteet -sivulla ellipsikuvaketta (…) sen laitteen alapuolella, jonka haluat poistaa.

3. Valitse avautuvasta valikosta Poista laite.

4. Valitse Poista laite -vahvistusikkunasta Poista.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370992_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 27/03/2018