Laitteiden ja oikeuksien tarkasteleminen Norton-tilissä

Oma Norton - sivu toimii Norton-tilisi kojelautana, joka näyttää kaikki ominaisuudet, joihin tilaussopimuksesi on oikeutettu. Voit määrittää tällä sivulla kaikki ominaisuudet, joihin tilauksesi on oikeutettu.

Laitteet -sivulla näkyvät kaikki laitteet, jotka on lisätty Norton-tilille. Voit tarkastella laitteiden suojaustilaa ja toimia sen mukaan. Jos laitteella ei ole internet-yhteyttä, Norton näyttää, milloin laite oli viimeksi verkossa.

Tarkastele oikeuksiasi

• Kirjaudu Norton-tilille.

Oma Norton -sivu näyttää kaikki Norton-ominaisuudet, joihin sinulla on oikeus.

Laitteidesi tarkasteleminen Norton-tilissä

• Kirjaudu Norton-tilille.

Laitteet -sivu näyttää kaikki laitteet, joihin olet asentanut Norton-suojaustuotteen.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370989_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 05/11/2018