Tilausta ei ole asennettu yhdellekään laitteelle

Norton-tilausta ei ole havaittu asennettuna yhdelläkään laitteella.

Tämä saattaa johtua seuraavista syistä:

• Norton-tilausta ei ole asennettu ostamisen jälkeen yhdellekään laitteelle.

• Norton-asennus on poistettu laitteelta.

Asenna Norton-tilaus laitteelle näiden ohjeiden mukaisesti.

Jos haluat asentaa Norton-tilauksen laitteelle, jota et käytä juuri nyt, lähetä sähköpostikutsu, jotta voit asentaa Norton-tilauksen kyseiselle laitteelle. Norton-tilaus voidaan asentaa Windows- ja Mac OS X -käyttöjärjestelmiä käyttäville tietokoneille sekä Android- ja iOS-mobiililaitteille. Jos haluat lisätietoja, tutustu järjestelmävaatimuksiin.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370986_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 26/05/2017