Norton-tilin luominen

Ennen Norton-palveluiden käyttöä käyttäjän on luotava itselleen Norton-tili. Jos sinulla on jo Norton-tili, voit kirjautua Norton-tilin kirjautumistiedoilla.

1. Käynnistä selain ja siirry osoitteeseen

https://login.norton.com

2. Valitse Eikö sinulla ole tiliä? -kohdassa Luo tili.

3. Kirjoita Luo tili -sivun Sähköpostiosoite -kenttään sähköpostiosoite.

Sinun on annettava tämä sähköpostiosoite sisäänkirjautuessasi.

4. Kirjoita Kirjoita sähköpostiosoite uudelleen -kenttään sähköpostiosoitteesi uudelleen.

5. Kirjoita Salasana -ruutuun salasanasi.

Salasana on aakkoskoosta riippuva, ja sen tulee olla 6 - 50 merkkiä pitkä.

6. Kirjoita Etunimi - ja Sukunimi -kenttiin etu- ja sukunimesi.

7. Jos haluat suojata Norton-tilisi kahden tekijän todennuksella, valitse maasi koodi ja anna matkapuhelinnumerosi.

8. Valitse avattavasta Alue -luettelosta asuinpaikkasi.

9. Saadaksesi tuotepäivityksiä, Symantecin tarjouksia ja tietoturvaa koskevia uutislehtisiä valitse Lähetä minulle sähköpostilla tuotepäivityksiä, tarjouksia ja uutislehtisiä.

10. Valitse Luo tili.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370840_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 17/04/2017