Tietoja Norton-tilistä

Norton mahdollistaa kaikkien Norton-palveluiden ja -tuotetunnuksien hallinnoinnin yhdestä paikasta. Kun teet ostoksen Norton-verkkokaupasta tai kun aktivoit tilauksesi, Norton pyytää sinua luomaan itsellesi Norton-tilin. Sinun täytyy vain antaa sähköpostiosoitteesi ja asettaa salasana.

Laitteen ja Norton-palvelun hallitseminen Norton-tilin kautta edellyttää myös, että laitteeseen on ladattu ja asennettu Norton-tietoturvaohjelma Norton-tilistä.

Kun Norton-tili on aktivoitu, sen avulla voit

• asentaa Norton-palvelun laitteelle

• tarkastella laitteelle asennettuja Norton-palveluita

• tarkastella laitteen suojaustilaa

• ostaa uuden tuotetunnuksen

• uusia Norton-tilauksen

• poistaa laitteen Norton-tilistä

• poistaa Norton-palvelun asennuksen laitteelta

• aktivoida palvelun toisella tuotetunnuksella

• päivittää Norton-palvelut uusimpiin versioihin.

• päivittää laskutustietoja

• hallita tilin tietoja

• määrittää sähköposti-ilmoituksia.

Luettelossa mainitut toiminnot vaihtelevat laitteen ja Norton-palvelun mukaan.

Jos Mac-tietokoneeseen on asennettu Norton Internet Security 5.x tai Norton AntiVirus 12.x, laitteeseen on päivitettävä Norton Security for Mac.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53370664_NortonM_Retail_1_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Muokattu viimeksi: 31/08/2017