Norton ConnectSafe -asetusten poistaminen

Norton ConnectSafe -palvelu poistetaan käytöstä tai lopetetaan 15.11.2018, joten ilmainen palvelu ei enää ole saatavilla. Koska palvelu lopetetaan, nykyiset käyttäjät saattavat kokea häiriöitä selauskokemuksessa. Lisätietoja löytyy osoitteesta https://connectsafe.norton.com.

Jos olet nykyinen Norton ConnectSafen käyttäjä, suosittelemme, että suoritat seuraavat toimenpiteet ennen ConnectSafe-palvelun lopettamista. Voit määrittää verkkosovittimen asetukset ja poistaa Norton ConnectSafen DNS-palvelimien osoitteet.

Noudata seuraavia ohjeita käyttöjärjestelmäsi mukaan:

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53246991_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows, Mac OS X
Muokattu viimeksi: 03/08/2018