Norton Power Eraser on havainnut tiedostoja, joita ei voida korjata automaattisesti

Norton Power Eraser on havainnut tartunnan saaneita Windows-tiedostoja, joita ei voida korjata automaattisesti. Nämä tiedostot on korvattava Windowsin asennus-CD:ltä.

Valitse käyttöjärjestelmäsi mukainen vaihtoehto.

Tietokoneen käynnistäminen CD-levyltä

1. Käynnistä tietokone.

2. Kun tietokone käynnistyy, pidä silmällä näytön alalaitaan ilmestyvää kehotetta, joka kertoo, miten pääset BIOSiin.

Yleensä on painettava Delete, F1, F2 tai F10.

3. Valitse BIOS-ikkunassa käynnistysvalikko.

(Käynnistys viittaa siihen osaan tietokonetta, missä koneen käynnistämisessä tarvittava ohjelmisto sijaitsee.)

4. Vaihda BIOSin listalla CD-asema tai DVD-asema ensisijaiseksi käynnistyslaitteeksi.

5. Tallenna muutokset ja lopeta BIOS-asennus.

Kun tuotteen CD-levy on asemassa tietokonetta käynnistettäessä, näyttöön ilmestyy kehote "Käynnistä tietokone CD-levyltä painamalla mitä tahansa näppäintä". Jos mitään näppäintä ei paineta, tietokone yrittää käynnistyä seuraavalta BIOSin listalla olevalta käynnistyslaitteelta. Tietokoneen käynnistyessä on oltava tarkkana, sillä kehote painaa näppäintä näkyy vain lyhyen aikaa.

6. Käynnistä tietokone Windows :n asennuslevyltä painamalla mitä tahansa näppäintä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53246230_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows
Muokattu viimeksi: 24/10/2016