Windows Vistan asennuksen korjaaminen Käynnistyksen korjaus -työkalua käyttämällä

Windows Vistan asennuksen korjaaminen

1. Aseta Windows Vistan asennuslevy CD- tai DVD-asemaan.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

3. Jos näet kehotteen, käynnistä tietokone CD-levyltä painamalla mitä tahansa näppäintä.

Jos tietokoneen käynnistäminen CD-levyltä ei onnistu, koneen BIOS-asetusten muuttaminen saattaa olla tarpeen. Katso lisätietoja kohdasta "Tietokoneen käynnistäminen CD-levyltä".

4. Määritä kieliasetukset ja napsauta sen jälkeen Seuraava.

5. Valitse Korjaa tietokone.

6. Valitse se käyttöjärjestelmä, jonka haluat korjata, ja napsauta sitten Seuraava.

7. Valitse Järjestelmän palautusasetukset -ikkunasta Käynnistyksen korjaus.

8. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Tietokoneen käynnistäminen CD-levyltä

1. Käynnistä tietokone.

2. Kun tietokone käynnistyy, pidä silmällä näytön alalaitaan ilmestyvää kehotetta, joka kertoo, miten pääset BIOSiin.

Yleensä on painettava Delete, F1, F2 tai F10.

3. Valitse BIOS-ikkunassa Käynnistys-valikko.

(Käynnistys viittaa siihen osaan tietokonetta, missä koneen käynnistämisessä tarvittava ohjelmisto sijaitsee.)

4. Vaihda BIOSin listalla CD-asema tai DVD-asema ensisijaiseksi käynnistyslaitteeksi.

5. Tallenna muutokset ja lopeta BIOS-asennus.

Kun tuotteen CD-levy on asemassa tietokonetta käynnistettäessä, näyttöön ilmestyy kehote "Käynnistä tietokone CD-levyltä painamalla mitä tahansa näppäintä". Jos mitään näppäintä ei paineta, tietokone yrittää käynnistyä seuraavalta BIOSin listalla olevalta käynnistyslaitteelta. Tietokoneen käynnistyessä on oltava tarkkana, sillä kehote painaa näppäintä näkyy vain lyhyen aikaa.

6. Käynnistä tietokone Windows Vistan asennuslevyltä painamalla mitä tahansa näppäintä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53232725_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows Vista
Muokattu viimeksi: 02/06/2014