Windows XP:n asennuksen korjaaminen Windows XP -asennuslevyä käyttämällä

Windows XP:n asennuksen korjaaminen

1. Aseta Windows XP:n asennuslevy CD- tai DVD-asemaan.

2. Käynnistä tietokone uudelleen.

3. Jos näet kehotteen, käynnistä tietokone CD-levyltä painamalla mitä tahansa näppäintä.

Jos tietokoneen käynnistäminen CD-levyltä ei onnistu, koneen BIOS-asetusten muuttaminen saattaa olla tarpeen. Katso lisätietoja kohdasta "Tietokoneen käynnistäminen CD-levyltä".

4. Kun näet Tervetuloa asennukseen -ikkunan, paina Enter -näppäintä.

5. Käynnistä Windows XP:n asennus valitsemalla Enter.

Älä käytä palautuskonsolia Windows XP:n asennuksen korjaamisessa painamalla R.

6. Kun Windows XP -käyttöoikeussopimus tulee näkyviin, hyväksy sopimus painamalla F8.

7. Valitse nykyinen Windows XP -asennus ja korjaa se painamalla R.

8. Noudata näyttöön tulevia ohjeita.

Tietokoneen käynnistäminen CD-levyltä

1. Käynnistä tietokone.

2. Kun tietokone käynnistyy, pidä silmällä näytön alalaitaan ilmestyvää kehotetta, joka kertoo, miten pääset BIOSiin.

Yleensä on painettava Delete, F1, F2 tai F10.

3. Valitse BIOS-ikkunassa Käynnistys-valikko.

(Käynnistys viittaa siihen osaan tietokonetta, missä koneen käynnistämisessä tarvittava ohjelmisto sijaitsee.)

4. Vaihda BIOSin listalla CD-asema tai DVD-asema ensisijaiseksi käynnistyslaitteeksi.

5. Tallenna muutokset ja lopeta BIOS-asennus.

Kun tuotteen CD-levy on asemassa tietokonetta käynnistettäessä, näyttöön ilmestyy kehote "Käynnistä tietokone CD-levyltä painamalla mitä tahansa näppäintä". Jos mitään näppäintä ei paineta, tietokone yrittää käynnistyä seuraavalta BIOSin listalla olevalta käynnistyslaitteelta. Tietokoneen käynnistyessä on oltava tarkkana, sillä kehote painaa näppäintä näkyy vain lyhyen aikaa.

6. Käynnistä tietokone Windows XP:n asennuslevyltä painamalla mitä tahansa näppäintä.

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v53232680_EndUserProfile_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows XP
Muokattu viimeksi: 02/06/2014