Tietoja Norton 360 Online-ohjelman päivittämisestä

Norton 360 Online saa internetin kautta automaattisia päivityksiä virussuojaus- ja ohjelmatiedostoihinsa. Nämä päivitykset parantavat jatkuvasti niitä tekniikoita, joiden avulla Norton 360 Online suojaa tietokonettasi.

Automaattisiin päivityksiin tarvitaan internet-yhteys. Jos käytät välityspalvelinta Internet-yhteyden muodostamiseen, välityspalvelimen asetukset tulee määrittää Norton 360 Online -ohjelmassa. Jos tietokone ei tavallisesti ole yhteydessä internetiin, voit päivittää Norton 360 Online -ohjelman manuaalisesti, kun internet-yhteys on muodostettu. Päivittämällä Norton 360 Online -ohjelman säännöllisesti saat varmasti uusimmat suojaus- ja ohjelmistopäivitykset.

Päivitysten etsiminen manuaalisesti

Tietoja yhteysongelmien ratkaisemisesta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5317331_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 13/11/2009