Tietoja viestien ja hälytysten hallinnasta

Norton 360 Online näyttää viestejä monilla eri tavoilla ja monissa eri paikoissa.

Viestejä saattaa näkyä seuraavissa sijainneissa:

Windowsin työpöydän ilmaisinalue

Monet Norton 360 Online -ohjelman viestit näkyvät ilmaisinalueella, tehtäväpalkin oikeassa reunassa. Jos tietokone on esimerkiksi ollut sammutettuna tai jos sen Internet-yhteys on ollut jonkin aikaa katkaistuna. Tässä tapauksessa näkyviin tulee viesti, joka kertoo, että suojaus ei ehkä ole ajan tasalla.

Jos suojaus on kytketty pois päältä, näkyviin tulee eri hälytys. Tämä viesti varoittaa, että tietokone ei ole suojattu ja neuvoo suojauksen kytkemisessä päälle.

Useimmissa tapauksissa hälytyksen napsauttaminen avaa Norton 360 Online -ohjelman, jossa ongelman voi korjata.

Norton 360 Online -ohjelman pääikkunan yleinen tila

Hälytykset ja muut viestit tulevat näkyviin pääikkunan keskiosaan. Viestin väri ilmaisee sen kiireellisyyden. Jos viestin väri on vihreä, tietokone on suojattu. Jos viestin väri on keltainen tai punainen, varmista tietokoneen suojaus toimimalla asianmukaisesti.

Norton 360 Online -suojausluokat ja -tiedot

Norton 360 Online näyttää myös jokaisen suojaustoiminnon yksittäiset tilakentät. Suojaustoimintoja ovat esimerkiksi Tietokoneen suojaus, Identiteetti, Varmuuskopiointi ja Tietokoneen optimointi. Tilakentistä näkyy, kuinka monta ratkaistavaa ongelmaa kukin toiminto on havainnut. Jos tarvitset lisätietoja kyseisistä ongelmista, käytä Näytä tietoja -toimintoa. Se sijaitsee jokaisen tilakentän alla. Varmista tietokoneen suojaus korjaamalla kaikki ongelmat. Käytä tähän tarkoitukseen Korjaa kaikki -painiketta.

Norton 360 Online-pienoisohjelma Windowsin sivupalkissa

Windows Vista- ja Windows 7 -käyttöjärjestelmissä Norton 360 Online näyttää tietokoneen suojaustilan Norton 360 Online-pienoisohjelmassa Windowsin sivupalkissa.

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman hälytyksistä ja viesteistä

Tietoja tietokoneen suojaamisesta

Auto-Protect-ilmoitusten tarkastelu

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5317328_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011