Suojausominaisuuksien tietojen tarkastelu

Pääikkunassa on yhteenveto kustakin Norton 360 Online -ohjelman neljästä suojaustoiminnosta. Voit katsoa lisätietoja kustakin suojaustoiminnosta.

Suojaustoiminnon tietojen tarkastelu

1. Napsauta Norton 360 Online -ohjelman pääikkunassa jotakin suojaustoimintoa ja valitse Katso tiedot.

Voit tarkastella seuraavia tietoja aukeavassa ikkunassa:

• Suojaustoiminnon nykyinen tila.

• Luettelo toiminnon suorittamista tarkistuksista ja kunkin tarkistuksen tulokset. Joissakin tapauksissa tarkistuksen tulokset voivat sisältää linkin, jonka välityksellä saat lisätietoja.

• Luettelo mahdollisista toiminnoista.

2. Kun olet katsonut tiedot, valitse Sulje.

Tietoja tuotteen Norton 360 Online pääikkunasta

Suojaustilan ilmaisimiin reagoiminen

Tietoja Norton 360 Online -ohjelman pikavalikosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5317325_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011