Tietoja Norton 360 Online -ohjelman hälytyksistä ja viesteistä

Suurimman osan ajasta Norton 360 Online suojaa tietokonetta huomaamattomasti viruksilta ja muilta uhilta, joten voit käyttää tietokonetta rauhallisin mielin. Norton 360 Online -ohjelman tilakuvakkeessa näkyvä vihreä merkki tietokoneen näytön oikeassa alakulmassa ilmaisee, että suojaus on päivitetty. Voit käyttää tietokonetta turvallisin mielin. Jos merkki muuttuu keltaiseksi tai punaiseksi, sinun on syytä avata Norton 360 Online ja lukea, millaisia ongelmia Norton 360 Online on havainnut.

Tietoja Norton 360 Online -kuvakkeesta

Tietoja viestien ja hälytysten hallinnasta

Tietoja Norton 360 Online -ohjelmistosta

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5317322_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011