Tietoja Norton 360 Online -ohjelman tilasta

Norton 360 Online näyttää tietokoneesi suojauksen tilan pääikkunan yläosassa. Tietokoneesi suojaustilan pohjalta Norton 360 Online merkitsee järjestelmän tilaksi Suojattu, Huomio tai Vaarassa.

Järjestelmän tilanilmaisin näyttää yhtä seuraavista tiloista:

Suojattu

Osoittaa, että tietokone on suojattu uhkilta, riskeiltä ja vahingoilta.

Huomio

Osoittaa, että tietokoneesi tarvitsee huomiota.

Napsauta Norton 360 Online -pääikkunan alaosassa Korjaa nyt, jotta voit ratkaista tietokoneen turvallisuusuhat.

Riskialtis

Tietokoneesi on riskialtis.

Napsauta Norton 360 Online -pääikkunan alaosassa Korjaa nyt, jotta voit ratkaista tietokoneen turvallisuusuhat.

Norton 360 Online näyttää jokaisen suojausluokan yksittäiset suojaustilat. Suojaustoimintoja ovat esimerkiksi Tietokoneen suojaus, Identiteetti, Varmuuskopiointi ja Tietokoneen optimointi. Tietokoneen eri osien suojaustilan mukaan neljän suojausluokan tilat ovat Suojattu, Huomio ja Riskialtis.

Jos järjestelmän tilaksi tai suojausluokan tiloiksi on merkitty Riskialtis tai Huomio, valitse Norton 360 Online-pääikkunan alaosassa Korjaa nyt, jotta voit ratkaista tietokoneen suojausuhat.

Suojaustilan ilmaisimiin reagoiminen

Tietoja tuotteen Norton 360 Online pääikkunasta

Suojausominaisuuksien tietojen tarkastelu

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5317320_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 27/10/2011