Sivustoa ei ole analysoitu

Kun poistat käytöstä sekä suojauksen tietojen kalastelulta että Norton Safe Webin, Norton 360 Online näyttää kaikkien sivustojen tilaksi Sivua ei ole analysoitu. Voit jatkaa verkkosivuston selailua, mutta Norton 360 Online ei tarkista ovatko käyttämäsi verkkosivustot vilpillisiä.

Jos poistat käytöstä Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnon, Norton 360 Online suojaa tietokonetta yhä verkkouhilta Norton Safe Webin toiminnoilla. Norton Safe Web tarkistaa avaamasi verkkosivustot ja näyttää Nortonin sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunan, vaikka Suojaus tietojen kalastelulta ei olisikaan käytössä.

Internetiä ei tulisi käyttää, kun sekä Suojaus tietojen kalastelulta että Norton Safe Webin toiminnot ovat poissa käytöstä, koska olet tällöin altis hyökkäyksille.

Voit ottaa Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnon käyttöön valitsemalla Ota suojaus tietojen kalastelulta käyttöön -valinnan Nortonin Sivuston turvallisuus -ponnahdusikkunassa.

Tietoja Suojaus tietojen kalastelulta -toiminnosta

Suojaus tietojen kalastelulta, poistaminen käytöstä ja käyttöön ottaminen

Tietoja Norton Safe Webistä

Norton Safe Webin ottaminen käyttöön ja poistaminen käytöstä

Selaa ratkaisuja tai ota yhteyttä.

DOCID: v5314291_N360_N360SOS_6_fi_fi
Käyttöjärjestelmä: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Muokattu viimeksi: 09/03/2011